Velkommen til Columbi egg


Praktisk info
Sted: Hotel Augustin, Bergen
Besøksadresse: C. Sundts gate 22, Bergen
Hjemmeside: www.folkemusikkscena.no
Billettbestilling: kun salg ved døren
Daglig leder: Gabriel Fliflet
Daglig leder, epost: flifletKRØLLALFAtele2PUNKTUMno 
Daglig leder, mobil: 55 13 62 41

Folkemusikklubben Columbi Egg i Bergen går inn i sitt tolvte år som møtested for alle som er nysgjerrige på akustisk folkemusikk - både fra Norge og resten av kloden. Columbi Egg er kanskje landets mest fargerike folkemusikkscene, og kjent for den tette kontakten mellom utøver og publikum, På utvalgte mandager møter inviterte musikere et lyttende og begeistret publikum i alle aldre. Her kan både verdensstjerner og dyktige amatører komme med uventede innslag og spontant samspill oppstå.

Musikalsk vert Gabriel Fliflet garanterer en knivskarp ubalanse mellom det sømmelige og det usømmelige, det lyriske og det himmelstormende, det vakre og det råe.Og litt styrkende allsang i ny og ne! Columbi Egg er landets mest aktive folkemusikklubb, og kjent for den tette kontakten mellom utøver og publikum. Blant de mange utøvere som har besøkt Columbi Egg er Odd Nordstoga, Elias Akselsen, Kroke (Polen) Nils Økland, Aly Bain (Shetland), Majorstuen, Taraf de Haïdouks (Romania), Ale Möller (Sverige), Kouame Sereba (Elfenbenskysten) Sondre Bratland, Cadiz Flamenco (Spania), Berit Opheim, Kek Lang (Ungarn), Susanne Lundeng, Waterson:Carthy (England), Gamaltnymalt, Sofia Karlsson og Helge Jordal (Bergen). Vi holder til i et lokale spekket av atmosfære:

Skrivergaarden i Hotel Augustin .
(C. Sundts gate 22 - 150 m forbi Muren, mot Nordnes)
Her holder også Frode Rasmussens Altona Teater til når månen skinner. De hvitkalkede, små rommene til Altona Bar må oppleves! Les mer om kultur- og mattilbud på www.augustin.no

Konsertstart kl. 20.00 om ikke annet er opplyst.
Dørene åpnes ca. 30 min tidligere. Biletter selges ved døren ved personlig oppmøte. Det er ikke forsalg til arrangement på Hotel Augustin.

Normal entrépris: Medlemmer 50/ikke-medl. kr 100.
Medlemskap: Normal kr 150. Studentmedlemskap kr 50.

Columbi Egg gir, med stort hell, grønne bonuspenger til tilreisende utøvere som bruker buss eller tog i stedet for fly/bil.

Styret i Columbi Egg består av Annlaug Børsheim (styreleder), Arve Berg, Silje Vevle, Una O´Keeffe og Millan Persdotter Persson

Folkemusikklubben Columbi Egg er støttet av Hotel Augustin, Visjon Vest (Sparebanken Vest), Bergen kommune, Den norske folkemusikkscena, Hordaland Fylkeskommune.

Kontaktperson Columbi Egg:
Gabriel Fliflet tlf. 55 13 62 41, e-post: flifletKRØLLALFAtele2PUNKTUMno
Telefonnummeret til Hotel Augustin er 55 30 40 50.